Alkuperäinen teos The Secret Dreamworld of a Shopaholic, ilmestynyt 2000. Suomennettu 2000, suomentaja Leena Tamminen. WSOY. (s. 331)

Rebecca Bloomwood elää shopatakseen ja shoppaa elääkseen. Niinpä nainen, jolle museovierailukin muodostuu ostosretkeksi, huomaa pian olevansa korviaan myöten veloissa. Postiluukusta sataa ikäväsävyisiä kirjeitä pankinjohtajalta ja luottokorttiyhtiökin on takajaloillaan. Jotain on tehtävä. Rebecca yrittää säästää, mutta hyvät päätökset sortuvat Lontoon putiikkien houkutuksiin. Lisätulojen hankkiminen taas johtaa noloihin tilanteisiin: liikeapulaisen kun ei ole tarkoitus piilotella vaatteita ostajilta eikä työnhakijan valehdella puhuvansa sujuvasti suomen kieltä. Mutta Rebecca ei lannistu. Ehkä lottovoitto osuu kohdalle - ja onhan Englannin 32. rikkain mieskin vielä vapaalla jalalla. (takakansi)

Tervetuloa materialismin ja kulutuksen maailmaan! Missä pahaa oloa voi lievittää kunnon shoppailukierroksella, erityisesti jos kaiken paremman löytää alennuksesta. Silloin ei ole väliä, paljon rahaa kuluu ja laskut voi jättää kätevästi maksamatta. Pidin Kinsellan huumorista todella paljon ja mukavasti kului aika junamatkalla. Ihanan kepeä kirja, jonka huumori toi aika paljon mieleen Bridget Jones -kirjat. Suosittelen, tämän lukee nopeasti ja jättää hyvän mielen.